Du kan känna dig helt trygg med att ditt projekt blir precis som du vill när våra snickare är på plats.

När du ska anlita en snickare gäller det att du väljer en kunnig sådan. En billig snickare kan ha en bra utbildning och goda kunskaper men det finns också en stor risk att arbetet blir dåligt gjort och att resultatet i längden kommer att kosta mer än vad det hade gjort att anlita en riktigt duktig snickare från början.

Vilken altan vill jag ha?

När det är dags att bygga altanen bör du först och främst ha koll på var du vill bygga den. Om du planerar att sitta och äta på altanen kanske det är smidigast att bygga den så att den får en utgång från köket. Vill du ha altanen tillsammans med en pool kanske du placerar den på en lite mer solig och undanskymd plats i trädgården. Vi kan hjälpa dig med att få dina drömmars altan oavsett om du vill att den ska gå runt hela huset eller om du bara vill ha en mindre variant för trädgårdsmöbeln. 

Varför Gudösnickaren?

Vi ser till att altanen blir säker, hållbar och stabil oavsett vad du vill använda den till. Om du avser att ha till exempel en pool på altanen är det viktigt att du talar om det för oss så att vi kan stärka upp delarna så att golvet klarar vikten av både pool, vatten och badande utan problem. Självklart har vi också möjlighet att bygga tak på din altan om du så vill. Då kan du behöva ansöka om ett bygglov innan vi börjar bygga.