BYGGA HUS

Att bygga ett eget hus kräver en hel del både av beställaren och av snickaren. Men det enda sättet att få ett hus precis som man själv vill ha det är att bygga det själv. Vi har stor erfarenhet av att bygga hus och vi hjälper dig med allt från att ta fram ritningar till att bygga ihop ditt hus.

Tillsammans med dig som ska bo i huset tar vi fram olika alternativ för byggmaterial, tillval och en hel del annat. Det finns en hel del saker att välja mellan och för att huset ska bli så bra som möjligt ger vi dig också råd om det är något material du bör undvika i ditt hus, och kring speciellt viktiga delar av bygget.

Du är i trygga händer

Vi ser till att du alltid kan känna dig trygg med valet av snickare genom att hålla en dialog under hela bygget. På så sätt vet du snabbt om något ändras i planeringen och du kan också själv komma med förslag kring olika saker du kanske vill förändra under byggets gång.

Vi utgår efter dina önskemål

Att bygga hus ska vara roligt och du ska självklart kunna trivas i din nya bostad när allt är färdigt. Våra snickare gör allt för att du ska kunna få huset precis så som du vill. När det gäller själva byggnationen kan den ta en del tid och det är viktigt att allt klaffar för att du ska kunna flytta in i ditt färdigbyggda hus. Ett alldeles eget, nybyggt hus ger en speciell känsla, och det är ofta skönt att veta att ingen har bott i huset, duschat eller lagat mat där innan man själv flyttar in. Vi kan hjälpa dig med att få din dröm till verklighet. Inga hus är för små eller för stora för oss.