Om Gudösnickaren

När du är är i behov av en erfaren och auktoriserad byggfirma är det till oss du bör vända dig. Vi hjälper alla möjliga kunder, både privatpersoner och företagare och tar oss an både större och mindre byggprojekt. Behöver du hjälp med att ta fram en bra byggplan eller få lite inspiration för just ditt kommande byggprojekt hjälper vi gärna till med vår expertis för att ge dig tips och råd.

Vad vi kan göra för dig

Som den mångsidiga byggfirman vi är, kan vi stolt presentera en mängd olika tjänster till våra kunder. Vi kan hjälpa till med ombyggnation, bygga altan och snickeritjänster av olika slag. Det kan handla om så små saker som att sätta fast en lös golvlist till att bygga ett helt hus. Självklart kan vi också ordna med tillbyggnader så som garage eller ett Attefallshus. Kort sagt: Om du behöver en snickare så har du kommit rätt.

Varför anlita oss?

Att välja hantverkare kan vara svårt, men det som urskiljer oss från alla andra är vår strävan efter att göra ett respektfullt och professionellt arbete varje gång. Vi är väl medvetna om att det kan kännas påträngande att ha hantverkare så nära inpå och därför vill vi försöka göra vårt bästa för att underlätta för våra kunder genom att alltid visa stor respekt.

KONTAKTA OSS IDAG​

Hör av dig och få en kostnadsfri offert