OMBYGGNATION

Att trivas i ett hus eller i en lokal är viktigt och man kan behöva anpassa ytorna efter vad de ska användas till. Att göra en ombyggnation är dock inte alltid helt lätt och det finns en hel del saker att ha koll på. Våra skickliga snickare kan hjälpa dig med att göra upp en plan och ritning för hela projektet. Vi tittar alltid igenom byggnaden och ser vilka delar som är bärande om det är så att väggar ska tas bort. Om ett rum behöver delas av kan vi också snabbt slå upp en passande vägg som sedan kan målas, tapetseras eller kläs med annan beklädning.

Vi kan det mesta

När du köper ett hus kanske du vill göra om vissa saker helt. Då kan vi hjälpa dig med att till exempel bygga om en klädkammare till en tvättstuga, vi kan ge ditt kök ett helt annat utseende och hjälpa till med att renovera sovrum och vardagsrum. I ett äldre hus kan standarden i regel vara lite sämre och det kanske du vill göra något åt. Vi hjälper dig igenom hela ombyggnaden oavsett vad det är du vill ha gjort. Inga projekt är för stora eller för små för att vi ska ta oss an dem. Oavsett om det handlar om att modernisera ett badrum, eller om du vill bygga till en bänk och några skåp i köket står vi till tjänst för att hjälpa dig.

Vi hjälper dig att hitta rätt alternativ

Du som kund kan alltid komma med idéer och förslag under ombyggnationen och vi ser till att allt blir precis så som du vill ha det. Oavsett om du vill modernisera helt eller om du vill behålla en gammal stil i samband med din ombyggnation kan vi hjälpa dig till rätta.