VI HJÄLPER DIG MED DITT SNICKERI

Som snickare åtar vi oss alla olika typer av snickeri. Vårt jobb är omväxlande och ingen dag är den andra lik. Förutom tillbyggnader, ombyggnationer och stora projekt har vi också möjlighet att hjälpa till med olika snickeritjänster av mindre slag. Vi kan till exempel laga mindre eller större skador på fasader. Vi lagar också trappor i olika material, sprickor i grundmurar samt utför andra typer av reparationer. Vi utför även olika snickeritjänster inomhus. Du kanske behöver hjälp med att sätta in en ny dörr, med att byta skåpsluckor eller så vill du bygga en spaljé inomhus? Det här är sådana saker vi kan stå till tjänst med.

Traditionellt eller nytt?

Inom vårt snickeri ingår också inredningssnickeri och designsnickeri. Det betyder att vi även snickrar nyttoföremål och designar olika inredningsdetaljer som passar i de flesta hus. Vi har också möjlighet att designa snickerier efter dina önskemål oavsett om du har en modern stil eller om du föredrar det lite mer traditionella.

kvalité före kvantitet

När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg med att arbetet blir gjort på ett fackmannamässigt sätt. Du får också en offert på våra tjänster så att du alltid vet vad arbetet kommer att kosta. Vi ser till att använda hållbara material till alla våra snickerier och reparationer oavsett om de ska användas inomhus eller utomhus. Det gör att du inte behöver oroa dig för att åtgärden ska behöva göras om efter bara ett kort tag.

 

Inom snickeri är kvalitet viktigt och det är våra snickare väl medvetna om. Hos oss på Gudösnickaren kan du alltid räkna med att du får de mest lämpliga materialen och dessutom ser vi till att tänka på miljön i vårt arbete. När du beställer en snickeritjänst får du också mer exakt information om hur lång tid det kan tänkas ta att utföra beställningen, och när arbetet ska utföras. Det gör att du lätt kan planera inför att våra snickare kommer och gör sitt arbete.