TILLBYGGNAD

Om familjen växer, om man skaffar en ny hobby eller om ett nytt inglasat uterum lockar kan en tillbyggnad vara det bästa valet. Vid en tillbyggnad behöver du ha koll på bygglov, material och stil på bygget. Om du har ett tegelhus kanske du inte tycker att det passar att bygga ut huset med en fasad av trä. Då kan vi hjälpa dig med att hitta en fasadtyp som passar din stil. Vi på Gudösnickaren har stor erfarenhet av att arbeta med alla olika typer av tillbyggnader och det gör oss väldigt flexibla inom området. Vi är inte rädda för att ta ut svängarna när det gäller nya material och designer men vi arbetar också gärna med traditionella material.

Vi löser din tillbyggnad utan problematik

Vi ser till att din tillbyggnad uppfyller dina förväntningar oavsett om du vill ha ett extra rum, en större matsal, ett oisolerat uterum eller ett fristående garage eller förråd. Genom att hålla en dialog med dig genom hela projektet kan vi anpassa bygget efter dina förutsättningar som kund. Kanske är det så att du behöver ha bygget klart till en viss tid? Då kan vi planera in så att allt står klart.

Ett hållbart arbete

En tillbyggnad kan se ut på många olika sätt och även ha skilda användningsområden. Inget bygge är det andra likt och ibland kan olika svårigheter uppstå. Då gör vi vårt bästa för att lösa dem så gott det går och för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. Tack vare det kan du njuta av din tillbyggnad under lång tid framöver. Självklart har vi också möjlighet att ordna saker som gjutning av grund, takläggning och förberedelse för elektricitet eller vattenledningar om du vill ha sådana saker i din tillbyggnad. På så sätt kan du njuta på bästa sätt av hela ditt hus och du slipper uppleva att det är trångt. Med en isolerad tillbyggnad får du ett extra rum att vara i, året runt.